Dosar 9399/193/2007 din 09.10.2007

cerere de întrerupere a executării pedepsei (art.455 C.p.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 9399/193/2007
Data dosar:
09.10.2007
Instanta:
Judecătoria Botoșani
Departament:
Sectia Unica
Obiect:
cerere de întrerupere a executării pedepsei (art.455 C.p.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 22.01.2008 la ora 9:00

    Complet: CPa_7
  • Respins fond

    Respinge cererea. În temeiul art.191 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească statului cheltuieli judiciare în sumă de 60 lei, din care 40 lei reprezentând onorariu av. oficiu se va avansa B.A. Botoşani din fondurile M.J. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică.

  • Sedinta din data de 06.12.2007 la ora 8:30

    Complet: CPa_7
  • Amânat

    Având în vedere lipsa anchetei sociale dispusă a fi efectuată de către Consiliul Local Oradea la domiciliul concubinei sale numita Tar Eva Julliana din mun. Oradea, str. Moscovei, nr. 17, ap. 4, jud. Bihor, se va reveni cu adresă către acesta în sensul celor de la fila 9 dosar ; totodată, se va preciza că în situaţia în care până la următorul termen de judecată nu va fi întocmită ancheta socială se va dispune, în temeiul art. 198 Cod procedură penală, sancţionarea primarului cu amendă judiciară . Întrucât Baroul de Avocaţi Botoşani nu a desemnat un apărător din oficiu care să asigure asistenţa juridică a petentului , se va reveni cu adresă către acesta în sensul celor de la fila 10 dosar. Se va repeta procedura de citare cu petentul din Penitenciarul Botoşani.

  • Sedinta din data de 08.11.2007 la ora 8:30

    Complet: CPa_7
  • Amânat

    Considerând proba cu anchetă socială solicitată de petent a fi efectuată la domiciliul concubinei sale numita Tar Eva Julliana din mun. Oradea, str. Moscovei, nr. 17, ap. 4, jud. Bihor, concludentă şi utilă cauzei, o va admite şi va înainta adresă către Primăria Oradea, judeţul Bihor pentru le face cunoscut că prin prezenta încheiere de şedinţă s-a admis proba cu ancheta socială solicitată de petent şi s-a dispus ca până la următorul termen de judecată să întocmească ancheta socială la domiciliul numitei Tar Eva Julliana, urmând a constata care sunt condiţiile de viaţă ale membrilor familiei şi dacă executarea de către petent a pedepsei de 7 ani închisoare în regim de detenţie, ar avea consecinţe asupra acestora. În interesul soluţionării cauzei se va înainta adresă către Penitenciarul Botoşani pentru a ne comunica o copie după mandatul de executare a pedepsei închisorii în executarea căruia se găseşte petentul; totodată să se precizeze dacă petentul a mai beneficiat sau nu de întreruperea executării pedepsei . Având în vedere că Baroul de Avocaţi Botoşani nu a desemnat un apărător din oficiu care să asigure asistenţa juridică a petentului se va reveni cu adresă către acesta în sensul celor de la fila 6 dosar. Se va repeta procedura de citare cu petentul din Penitenciarul Botoşani.

Flux dosar


Actualizare GRPD