Dosar 4401/109/2009 din 03.12.2009

alte cereri


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4401/109/2009
Data dosar:
03.12.2009
Instanta:
Tribunalul Argeș
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
alte cereri
Categorie:
Contencios administrativ si fiscal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 21.02.2011 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Admite cererea

    Admite acţiunea precizată. Dispune rezilierea contractului de concesiune nr. 4008/2005 şi obligă pe pârâtă să predea reclamantului terenul ce a făcut obiectul contractului. Admite cererea de suplimentare a onorariului provizoriu de expert cu 500 lei şi obligă pe reclamant să depună această sumă în contul expertului Diaconu Ion. Obligă pe pârâtă să plătească 1004 lei cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, azi 21 Februarie 2011, la Tribunalul Argeş –Secţia Civilă, complet specializat de Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 14.02.2011 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea la data de 21.02.2010. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, 14 Februarie 2011 , la Tribunalul Argeş, Secţia civilă, Complet specializat contencios administrativ si fiscal.

  • Sedinta din data de 07.02.2011 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Amână cauza

    Încuviinţează cererea de amânare, pentru a lua cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză, formulată de reprezentanţii părţilor. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 14 februarie 2011. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 07 Februarie 2011, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 17.01.2011 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Amână cauza

    Încuviinţează cererea de amânare, pentru a lua cunoştinţă de conţinutul co-raportului de expertiză, formulată de reprezentanţii părţilor. Se revine cu adresă către expert Gherghe Maria, cu menţiunea să întocmească raportul de expertiză şi îl depună la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată ce se va acorda, conform disp.art. 209 Cpc., în suficiente exemplare pentru părţi şi pentru instanţă. Prorogă discutarea cererii de suplimentare a onorariului expertului Diaconu Ion, după ce părţile vor lua cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 07 februarie 2011. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 17 Ianuarie 2011, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 29.11.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Încuviinţează cererea de amânare, pentru a lua cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză, formulată de reprezentanţii părţilor. Se revine cu adresă către expert Gherghe Maria, cu menţiunea să întocmească raportul de expertiză şi îl depună la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată ce se va acorda, conform disp.art. 209 Cpc., în suficiente exemplare pentru părţi şi pentru instanţă. Prorogă discutarea cererii de suplimentare a onorariului expertului Diaconu Ion, după ce părţile vor lua cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 17 ianuarie 2011. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 29 Noiembrie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 25.10.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Refacerea raportului de expertiză în specialitatea construcţii. Se revine cu adrese către experţii desemnaţi cu menţiunea să întocmească rapoartele de expertiză şi să le depună la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată ce se va acorda, conform disp.art. 209 Cpc., în suficiente exemplare pentru părţi şi pentru instanţă. Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamantului şi înlocuieşte pe doamna expert consilier Dumitraşcu Navara, cu domnul expert consilier Vlăsceanu Cornel. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 29 noiembrie 2010. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 25 Octombrie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 13.09.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei pentru lipsa rapoartelor de expertiză şi acordă termen, la cererea părţilor, la data de 25 octombrie 2010. Se revine cu adrese către experţii desemnaţi, cu menţiunea să întocmească rapoartele de expertiză şi să le depună la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată ce se va acorda, conform disp.art. 209 Cpc., în suficiente exemplare pentru părţi şi pentru instanţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 13 septembrie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 21.06.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Încuviinţează pentru reclamant proba cu expertiză topografică, cu următoarele obiective: - să se identifice terenul ce a făcut obiectul actului contestat; - transpunerea terenului în schiţă, cu suprafaţă şi dimensiuni; - să se precizeze dacă pe teren se află construcţii, iar în caz afirmativ, să le poziţioneze pe schiţă şi cu participarea la efectuarea expertizei, în calitate de expert consilier, a doamnei Dumitraşcu Navara. Încuviinţează pentru pârâtă proba cu expertiză tehnică judiciară în specialitatea construcţii, cu următoarele obiective: - să se verifice care sunt construcţiile; - să se stabilească felul şi vechimea construcţiilor; - să se verifice dacă pe acest teren se poate construi în mod legal un motel şi dacă anterior concesionării terenului cu această destinaţie reclamanta avea obţinute acordurile de principiu de la instituţiile abilitate să elibereze autorizaţiile şi avizele necesare pentru ca pârâtul să poată edifica construirea motelului; - să se precizeze dacă respectă regimul juridic impus de actele normative în vigoare, sub aspectul avizelor şi autorizaţiilor cerute pentru edificarea lor; - să se precizeze cine este deţinătorul acestora şi în baza căror titluri; - să se stabilească dacă terenul identificat este construibil prin raportare la obiectivele avute în vedere în caietul de sarcini şi ţinând cont de eventualele restricţii impuse de OG 43/1997, privind regimul drumurilor. Fixează onorariu provizoriu de expert în cuantum de 500 lei, pentru fiecare parte. Pune în vedere părţilor să consemneze onorariul şi să depună la dosar dovada, în 5 zile de la încuviinţarea probei, sub sancţiunea decăderii. Desemnează, prin tragere la sorţi, de pe lista comunicată de Biroul Local De Expertize, pe domnul expert Diaconu Ion, pentru a efectua expertiza topografică şi pe doamna expert Gherghe Maria, pentru a efectua expertiza tehnică judiciară în specialitatea construcţii. Se emit adrese către BLET pentru a se comunica desemnarea ca experţi în prezenta cauză, a domnului Diaconu Ion şi a doamnei Gherghe Maria. Se emit adrese către experţii desemnaţi pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost desemnaţi să efectueze expertize în cauză, cu menţiunea să întocmească raportul de expertiză şi să îl depună la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată ce se va acorda, în suficiente exemplare pentru părţi şi pentru instanţă. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 13 septembrie 2010 . Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 21 iunie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 31.05.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Încuviinţează cererea de amânare pentru imposibilitate de prezentare, formulată de reprezentanta reclamantei. Prorogă discutarea încuviinţării probei cu expertiză solicitată de reclamantă, pentru termenul următor de judecată. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la 21 iunie 2010 . Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 31 mai 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 03.05.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de pârâtă, prin avocat. Prorogă discutarea încuviinţării probei cu expertiză solicitată de reclamantă, până la depunerea răspunsului la interogatoriu de către pârâtă. Pune în vedere pârâtei, prin avocat, să răspundă la interogatoriu pe aceleaşi coli de hârtie. Pune în vedere reclamantului, prin avocat să facă dovada procedurii prealabile conform art. 7 din Legea nr.554/2004 rap.la art.7201 Cpc. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la 31 mai 2010 . Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică, azi 03 mai 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 29.03.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Încuviinţează pentru ambele părţi probele cu înscrisuri şi interogatoriu şi prorogă discutarea admisibilităţii probei cu expertiză solicitată de reclamantă, după depunerea înscrisurilor şi a interogatoriilor la dosar. Pune în vedere reprezentantei reclamantului să răspundă la interogatoriu pe aceleaşi coli de hârtie, potrivit dispoziţiilor legale, iar reprezentantei reclamantei să depună în termen de 5 zile interogatoriul încuviinţat, în vederea comunicării acestuia către pârâtă. Amână judecarea cauzei la 3 mai 2010. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică azi 29 Martie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 08.03.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

    Admite cererea de amânare a cauzei, solicitată de apărătorii părţilor, pentru a lua cunoştinţă de conţinutul înscrisurilor comunicate la acest termen de judecată. Amână cauza la 29 martie 2010. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 08 Martie 2010, la Tribunalul Argeş –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal.

  • Sedinta din data de 01.02.2010 la ora 12:00

    Complet: C1-FOND-CAF
  • Încheiere

Flux dosar


Actualizare GRPD