Dosar 477/185/2011 din 05.04.2011

revendicare imobiliară


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 477/185/2011
Data dosar:
05.04.2011
Instanta:
Judecătoria Bălcești
Departament:
JUDECATORIA BALCESTI
Obiect:
revendicare imobiliară
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 23.06.2014 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Constată perimată cererea

    Admite sesizarea Serviciului Registratură din cadrul Judecătoriei Bălceşti. Constată perimată cererea având ca obiect revendicare imobiliară ş.a.

    Hotarare 293/2014 din 23.06.2014
  • Sedinta din data de 03.06.2013 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • 242 NCPC/155-1 CPC

    În baza art.155 ind. 1 C.pr.civ.; Suspendă judecarea cererii, având ca obiect revendicare imobiliară ş.a., formulate de reclamanta Deaconu Gh. Elena, în contradictoriu cu pârâţii D****** D* E******** şi D****** C* I***. Cu recurs de la comunicare, pe timpul cât durează suspendarea cursului judecării cauzei.

    Incheiere suspendare din 03.06.2013
  • Sedinta din data de 20.05.2013 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Respinge obiecţiunile la raportul de expertiză tehnică judiciară de specialitate topografie, obiecţiuni formulate de reclamantă. Stabileşte onorariu definitiv pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate topografie, întocmită de expertul topograf Herăscu Viorel, în suma de 2564,22 lei. Pune în vedere reclamantei Deaconu Gh. Elena, prin procurator, să achite diferenţa dintre onorariul definitiv şi onorariul provizoriu stabilit pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate topografie, în cuantum de 2064,22 lei, sub sancţiunea prev. de disp. art. 155 ind. 1 C.pr.civ. Stabileşte onorariu definitiv pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate agricultură, întocmită de expertul agricol Tarasescu Vasile, în suma de 1.200 lei. Pune în vedere reclamantei Deaconu Gh. Elena, prin procurator, să achite diferenţa dintre onorariul definitiv şi onorariul provizoriu stabilit pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate agricultură, în cuantum de 1.100 lei, sub sancţiunea prev. de disp. art. 155 ind. 1 C.pr.civ. Emite adresă către Tribunalul Vâlcea - Biroul Local de Expertiza Judiciare Tehnice şi Contabile pentru a li se comunica onorariile definitive stabilite de instanţă pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate topografie, respectiv pentru expertiza tehnică judiciară de specialitate agricultură.

    Incheiere de sedinta din 20.05.2013
  • Sedinta din data de 08.04.2013 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare a judecăţii formulată, în scris, de apărătorul reclamantei.

    Incheiere de sedinta din 08.04.2013
  • Sedinta din data de 25.02.2013 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Repus pe rol

    Admite cererea de repunere a cauzei pe rol formulată de pârâtul D****** C* I***. Respinge cererea formulată de reclamanta Deaconu Gh. Elena, prin apărător şi procurator, prin care solicită respingerea cererii de repunere a cauzei pe rol şi menţinerea măsurii suspendării judecării cererii.

    Incheiere de sedinta din 25.02.2013
  • Sedinta din data de 28.11.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • 244 c.pr.civ

    În baza art.244 alin.1 pct.1 C.pr.civ.; Suspendă judecarea cererii

  • Sedinta din data de 31.10.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Pentru lipsa rapoartelor de expertiza expertiză tehnică judiciară de specialitate topografie şi tehnică judiciară de specialitate agricultură amână judecarea cauzei. Se revine cu adresă către experţii H.V.şi T. V. pentru a proceda la întocmirea şi depunerea la dosar a lucrărilor, în exemplare suficiente pentru instanţă şi pentru fiecare parte şi în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., urmând a ataşa dovezile de încunoştinţare a părţilor despre data, locul şi orele la care urmează a culege date necesare efectuării raportului de expertiză şi notă de evaluare a onorariului.

  • Sedinta din data de 03.10.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Se revine cu adresă către experţii numiţi în cauză pentru a proceda la întocmirea şi depunerea la dosar a lucrărilor, în exemplare suficiente pentru instanţă şi pentru fiecare parte şi în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., urmând a ataşa dovezile de încunoştinţare a părţilor despre data, locul şi orele la care urmează a culege date necesare efectuării raportului de expertiză şi notă de evaluare a onorariului.

  • Sedinta din data de 05.09.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Încuviinţează proba cu expertiza tehnică judiciară de specialitate topografie, probă solicitată de reclamantă, prin apărător, în şedinţa publică din 23.05.2011 şi reiterată, azi, în şedinţa publică. Numeşte expert în cauză, prin tragere la sorţi, în baza art. 201 C.pr.civ., pe domnul Herăscu Viorel. Stabileşte onorariu provizoriu pentru expertiză în cuantum de 500 lei şi pune în vedere reclamantei, prin apărător şi procurator, să-l achite în termen de 5 zile de la încuviinţare, sub sancţiunea prevăzută de lege în acest sens. Încuviinţează proba cu expertiza tehnică judiciară de specialitate agricultură, probă solicitată de reclamantă, prin apărător şi procurator, pentru stabilirea lipsei de folosinţă a terenului în litigiu pe ultimii 3 ani. Numeşte expert în cauză, prin tragere la sorţi, în baza art. 201 C.pr.civ., pe domnul Tarasescu Vasile. Stabileşte onorariu provizoriu pentru expertiză în cuantum de 100 lei şi pune în vedere reclamantei, prin apărător şi procurator, să-l achite în termen de 5 zile de la încuviinţare, sub sancţiunea prevăzută de lege în acest sens. Se vor emite adrese către experţii numiţi în cauză pentru a proceda la întocmirea şi depunerea la dosar a lucrărilor, în exemplare suficiente pentru instanţă şi pentru fiecare parte şi în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., urmând a ataşa dovezile de încunoştinţare a părţilor despre data, locul şi orele la care urmează a culege date necesare efectuării raportului de expertiză şi notă de evaluare a onorariului. Se emite adresă către Tribunalul Vîlcea - Biroul Local de Expertiza Judiciare Tehnice şi Contabile, pentru a se încunoştinţa despre numirea celor doi experţi în cauză.

  • Sedinta din data de 04.07.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Încuviinţează, din oficiu, proba cu interogatoriul reclamantei. Se emite adresă către Primăria comunei Livezi spre a înainta actele care au stat la baza reconstituirii dreptului de proprietate pentru D.E. şi D.C.

  • Sedinta din data de 06.06.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Prorogă administrarea probei testimoniale, constând în audierea martorului C. C. I. pentru noul termen fixat, ca urmare a întreruperii furnizării energiei electrice. Proroga discuţiile asupra probei cu expertiză tehnică judiciară de specialitate topografie, solicitată de reclamantă, după administrarea celorlalte probe.

  • Sedinta din data de 23.05.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Încuviinţează probele cu interogatoriul pârâţilor, cu înscrisuri şi proba testimonială, constând în audierea unui martor, probe solicitate de reclamantă. Încuviinţează proba cu înscrisuri solicitată de pârât. Ia act că parte din înscrisurile de care reclamanta înţelege să uzeze în cauză se află anexate la dosarul cauzei. Pune în vedere reclamantei, prin avocat, să depună la dosar înscrisurile noi privitoare la pricină cu cel puţin 5 zile înainte de termenul de judecată fixat, potrivit disp.art. 138 C.proc.civ. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, potrivit disp.art.186 alin.2 C.proc.civ, să depună la dosar lista cu numele şi adresa de domiciliu a martorului ce urmează a se audia în termen de 5 zile de la încuviinţare, sub sancţiunea decăderii din probă. Pune în vedere pârâtului să depună la dosar înscrisurile privitoare la pricină cu cel puţin 5 zile înainte de termenul de judecată fixat, potrivit disp.art. 138 C.proc.civ. şi să se prezinte personal la instanţă pentru termenul nou fixat spre a răspunde la întrebările reclamantei, sub sancţiunea aplicării disp.art.225 C.proc.civ. în cazul neprezentării. Proroga discuţiile asupra probei cu expertiză tehnică judiciară de specialitate topografie, solicitată de reclamantă, după administrarea celorlalte probe.

  • Sedinta din data de 09.05.2011 la ora 9:30

    Complet: C.civ. 4
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare a judecăţii formulată de reclamantă, prin apărător, pentru achitarea taxei judiciare de timbru datorate pentru legală învestire. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, să achite taxa judiciară de timbru corespunzătoarea obiectului cererii de chemare în judecată în suma de 42 lei şi timbru judiciar de 1,50 lei, sub sancţiunea anulării cererii de chemare în judecată ca netimbrată, potrivit disp. art.20 din Legea nr.146/1997 şi art.9 din Ordonanţa nr.32/1995.

Flux dosar


Actualizare GRPD