Dosar 6115/205/2016 din 09.11.2016

fond funciar obligatia de a face - emitere T.P. şi punere în posesie


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6115/205/2016
Data dosar:
09.11.2016
Instanta:
Judecătoria Câmpulung
Departament:
Judecatorie
Obiect:
fond funciar obligatia de a face - emitere T.P. şi punere în posesie
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 15.04.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Admite in parte cererea

    Respinge excepţia privind lipsa calităţii procesuale pasive invocată de pârâtul Sora Dorinel Constantin. Admite în parte acţiunea astfel cum a fost formulată şi completată. Obligă pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stâlpeni să procedeze la punerea în posesie a reclamanţilor cu suprafaţa de 7400 mp (0,74 ha) teren arabil în punctul Tânărog, să emită procesul verbal de punere în posesie pentru această suprafaţă de teren şi fişa cu date premergătoare emiterii titlului, pe care să o înainteze Comisiei Judeţene de Fond Funciar. Obligă pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stâlpeni la punerea în posesie efectivă a reclamanţilor pentru suprafaţa de 10.000 mp teren în punctul Zăvoi, pentru care a fost emis procesul verbal de punere în posesie nr.125/11 decembrie 2008, ce se suprapune total cu procesul verbal de punere în posesie nr.218/27.07.2004. Respinge cererile referitoare la constatarea nulităţii absolute a titlurilor de proprietate nr.123017/2003, emis pe numele Sora Pompiliu şi nr.122532/2003, emis pe numele defunctului Sora Pompiliu, cu moştenitor Niţă Ioana. Respinge ca neîntemeiată cererea reconvenţională formulată de pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stâlpeni şi cererea de intervenţie formulată de intervenientul Primarul comunei Stâlpeni, în calitate de preşedinte al Comisiei locale de fond funciar. Admite în parte cererea referitoare la cheltuielile de judecată şi obligă pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stâlpeni la 1500 lei cheltuieli de judecată către reclamanţi. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Câmpulung, judeţul Argeş Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform disp. art. 402 C.proc.civ, azi, 15 aprilie 2019.

    Hotarare 942/2019 din 15.04.2019
  • Sedinta din data de 08.04.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână pronunţarea

    Amână pronunţarea în cauză la 15 aprilie 2019. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08 aprilie 2019.

    Incheiere amanare initiala a pronuntarii din 08.04.2019
  • Sedinta din data de 18.03.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că la data de 18.03.2019, expertul desemnat în cauză, ing. Mandu Lidia a transmis la dosar, prin fax, raportul de expertiză, în conţinutul căruia a solicitat, în raport de complexitatea lucrării, şi suplimentarea onorariului pentru expertiză cu suma de 800 lei. Dispune revenirea cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a depune la dosar, în original, raportul de expertiză întocmit în prezenta cauză şi nota de evaluare a onorariului de expertiză. Prorogă pentru termenul următor discutarea cererii privind suplimentarea onorariului pentru expertiză, după depunerea la dosar de către expert a notei de evaluare a onorariului de expertiză. Reţine că la acest termen de judecată, apărătorul reclamanţilor a depus la dosar convenţia intitulată „ Vânzare de drepturi litigioase” autentificată sub nr.642/07.02.2019 la Societatea Profesională Notarială Danciu şi Asociaţii – Piteşti, prin care reclamanţii au vândut dreptul litigios ce face obiectul prezentului dosar şi că, în raport de această situaţie a solicitat introducerea şi citarea în cauză a cumpărătorului de drepturi litigioase, respectiv a numitului M******** M****. Proroga pentru termenul următor cererea privind introducerea şi citarea în cauză a cumpărătorului de drepturi litigioase, respectiv a numitului M******** M****. Reţine în sarcina părţilor în proces obligaţia ca, în situaţia în care ca va fi depus la dosar originalul raportului de expertiză şi înţeleg să formuleze obiecţiuni la expertiză, să le depună în scris la dosar înaintea termenului de judecată stabilit în cauză. Amână judecarea cauzei la 08 aprilie 2019, termen la care se citează pârâţii Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria. Pronunţată în şedinţa publică de la 18 martie 2019.

    Incheiere de sedinta din 18.03.2019
  • Sedinta din data de 25.02.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că expertul desemnat în cauză, ing. Mandu Lidia a depus la dosar depus la dosar cerere prin care comunică faptul că, datorită volumului mare de activitate, s-a aflat în imposibilitate de a depune la dosar în termen legal completarea raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei la 18 martie 2019, pentru lipsa completării raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia, pentru a întocmi raportului de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Se va comunica expertului ca în măsura în care pentru completarea lucrării de expertiză sunt necesare anumite înscrisuri, să comunice această situaţie instanţei. Reţine în sarcina părţilor în proces obligaţia ca în situaţia în care ca va fi depusă la dosar completarea raportului de expertiză şi înţeleg să formuleze obiecţiuni la expertiză, să le depună în scris la dosar înaintea termenului de judecată stabilit în cauză. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 25 februarie 2019.

    Incheiere de sedinta din 25.02.2019
  • Sedinta din data de 28.01.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că expertul desemnat în cauză, ing. Mandu Lidia a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru redactarea completării expertizei, conform obiecţiunilor încuviinţate de instanţă, motivat de faptul că motivat de faptul că, datorită volumului mare de activitate, s-a aflat în imposibilitate de a depune la dosar lucrarea de expertiză până la această dată. Amână judecarea cauzei la 25 februarie 2019, pentru lipsa completării raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia, pentru a întocmi raportului de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Se va comunica expertului ca în măsura în care pentru completarea lucrării de expertiză sunt necesare anumite înscrisuri, să comunice această situaţie instanţei. Revine cu adresă către Comisia Locală Fond Funciar Stîlpeni, prin intermediul căreia i se va comunica că are obligaţia de a pune la dispoziţie expertului actele pe care le consideră necesare pentru efectuarea lucrării de expertiză, cu atenţionarea că se va lua măsura amendării în situaţia în care nu vor fi puse la dispoziţia expertului actele necesare întocmirii lucrării de expertiză. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 28 ianuarie 2019.

    Incheiere de sedinta din 28.01.2019
  • Sedinta din data de 07.01.2019 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că expertul desemnat în cauză, ing. Mandu Lidia a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru redactarea completării expertizei, conform obiecţiunilor încuviinţate de instanţă, motivat de faptul că are în lucru peste 50 de lucrări de expertize. Amână judecarea cauzei la 28 ianuarie 2019, pentru lipsa completării raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia, pentru a întocmi lucrarea de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Se va comunica expertului ca în măsura în care pentru completarea lucrării de expertiză sunt necesare anumite înscrisuri, să comunice această situaţie instanţei. Se emite adresă către Comisia Locală Fond Funciar Stîlpeni, prin intermediul căreia i se va comunica că are obligaţia de a pune la dispoziţie expertului actele pe care le consideră necesare pentru efectuarea lucrării de expertiză. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 07 ianuarie 2019.

    Incheiere de sedinta din 07.01.2019
  • Sedinta din data de 19.11.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că expertul desemnat în cauză, ing. Mandu Lidia a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru efectuarea completării expertizei, conform obiecţiunilor încuviinţate de instanţă, cu menţiunea că părţile au fost convocate la sediul Primăriei Stîlpeni pentru data de 10.12.2018. Amână judecarea cauzei la 07 ianuarie 2019, pentru lipsa raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a întocmi lucrarea de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 19 noiembrie 2018.

    Incheiere de sedinta din 19.11.2018
  • Sedinta din data de 15.10.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la 19 noiembrie 2018, pentru lipsa raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a întocmi lucrarea de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Dispune recomunicarea către expert a obiectivelor propuse de reclamanţi şi depuse la fila 523 - 524 şi obiecţiunile formulate de pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni. Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Mariş Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 octombrie 2018.

    Incheiere de sedinta din 15.10.2018
  • Sedinta din data de 17.09.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la 15 octombrie 2018, pentru lipsa raportului de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a întocmi lucrarea de expertiză în sensul celor dispuse la termenul din 02.07.2018 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Dispune citarea pârâtei Marius Maria la adresa indicată în cuprinsul cererii ataşată la fila 776 dosar. Se citează reclamanţii cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Menţine dispoziţia privind citarea pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 17 Septembrie 2018

    Incheiere de sedinta din 17.09.2018
  • Sedinta din data de 02.07.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Pune în vedere reclamanţilor să depună la dosar cu listă adresa pârâtei Marius Maria întrucât dovada de îndeplinire a procedurii de citare fiind restituită cu menţiunea „destinatar necunoscut”. Refacerea raportului de expertiză, expertul desemnat în cauză urmând să răspundă obiectivelor depuse de reclamanţi în scris la fila 523-524 dosar cât şi obiecţiunilor formulate şi depuse în scris de pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni. Se va solicita expertului să întocmească schiţele terenurilor identificate potrivit actelor de proprietate deţinute de părţile în proces şi să răspundă obiectivelor stabilite prin încheierea din 26.06.2017. În acest sens i se vor comunica expertului în copie obiectivele propuse de reclamanţi la fila 523 – 524 şi obiecţiunile formulate de pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni. Se emite adresă către expert pentru refacerea expertizei tehnice. Se citează reclamanţii cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu . Menţine dispoziţia privind citarea pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Acordă termen 17.09.2018. Pronunţată în şedinţa publică de la 02.07.2018.

    Incheiere de sedinta din 02.07.2018
  • Sedinta din data de 11.06.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Încuviinţează cererea de amânare a cauzei formulată de reclamantul M******** M**** şi reprezentantul convenţional al pârâtei Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni şi intervenientul Primarul comunei Stîlpeni. Acordă termen la 02 iulie 2018, pentru ca părţile în proces să ia cunoştinţă de cuprinsul raportului de expertiză, lucrare ce a fost depusă la dosar sub termenul prevăzut de disp.art.336 c.proc.civ. Pune în vedere părţilor ca, în situaţia în care înţeleg să formuleze obiecţiuni la lucrarea de expertiză, să le depună în scris la dosar înaintea termenului de judecată stabilit în cauză. Se citează reclamanţii cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu . Menţine dispoziţia privind citarea pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 11 iunie 2018.

    Incheiere de sedinta din 11.06.2018
  • Sedinta din data de 07.05.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că apărătorii aleşi ai reclamanţilor, avocat Marinela Chiriţă şi Stroe Marienela Cleopatra au depus la dosar cererea de încetare a contractului de asistenţă juridică, prin care solicită a se lua act de încetarea mandatului în acest dosar, atât la acest termen cât şi la termenele următoare ce vor fi acordate în prezenta cauză. Dispune citarea reclamanţilor cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu . Reţine că pentru acest termen de judecată expertul desemnat în cauză a transmis prin fax raportul de expertiză. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia, pentru a depune la dosar, în original, în exemplare suficiente pentru comunicare, raportul de expertiză întocmit în cauză, cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Menţine dispoziţia privind citarea pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 11 iunie 2018. Pronunţată în şedinţa publică de la 07 mai 2018.

    Incheiere de sedinta din 07.05.2018
  • Sedinta din data de 02.04.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 07 mai 2018, pentru lipsa raportului de expertiză şi în vederea administrării probei cu interogatoriul părţilor. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză, în exemplare suficiente pentru comunicare, cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Pronunţată în şedinţa publică de la 02 aprilie 2018.

    Incheiere de sedinta din 02.04.2018
  • Sedinta din data de 26.02.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 02 aprilie 2018, pentru lipsa raportului de expertiză şi în vederea administrării probei cu interogatoriul părţilor. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 februarie 2018.

    Incheiere de sedinta din 26.02.2018
  • Sedinta din data de 15.01.2018 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 26 februarie 2018, pentru lipsa raportului de expertiză şi în vederea administrării probei cu interogatoriul părţilor. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 ianuarie 2018.

    Incheiere de sedinta din 15.01.2018
  • Sedinta din data de 20.11.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Menţine dispoziţia privind citarea reclamanţilor şi pârâţilor Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 15 ianuarie 2018, pentru lipsa raportului de expertiză şi în vederea administrării probei cu interogatoriul părţilor. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Pronunţată în şedinţa publică de la 20 noiembrie 2017.

    Incheiere de sedinta din 20.11.2017
  • Sedinta din data de 09.10.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că apărătorul pârâtului Sora Dorinel Constantin, avocat Sora George Alin, a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru imposibilitate de prezentare. Prorogă pentru termenul următor administrarea probei cu interogatoriul părţilor. Încuviinţează cererea formulată de apărătorul reclamanţilor şi dispune emiterea unei adrese către Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni pentru a comunica dacă există emis titlul de proprietate nr. 98565/20.06.1997 pe numele autoarei Niţă Ioana, iar în caz afirmativ să înainteze la dosar copia acestui act de proprietate. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Amână judecarea cauzei la 20 noiembrie 2017, termen la care se citează reclamanţii şi pârâţii Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 09 octombrie 2017.

    Incheiere de sedinta din 09.10.2017
  • Sedinta din data de 04.09.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Prorogă pentru termenul următor administrarea probei cu interogatoriul părţilor. Ia act că la acest termen de judecată reclamanţii au depus la dosar interogatoriul pentru pârâta Comisia Locală de Fond Funciar şi intervenientul Primarul comunei Stîlpeni şi că un exemplar al acestor interogatorii a fost comunicat reprezentantului convenţional al pârâtei şi intervenientului. Revine cu adresă către expert Mandu Lidia pentru a efectua expertiza în sensul celor dispuse la termenul din 26 iunie 2017 şi pentru a depune la dosar raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată, conform disp.art. 336 al.1 C.proc.civ., cu atenţionarea că, în caz contrar, se va lua măsura amendării potrivit disp. art. 187 C.proc.civ. Amână judecarea cauzei la 09 octombrie 2017, termen la care se citează reclamanţii şi pârâţii Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 04 septembrie 2017.

    Incheiere de sedinta din 04.09.2017
  • Sedinta din data de 26.06.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Respinge excepţia decăderii din dreptul de a formula cererea reconvenţională invocată de reclamanţi, având în vedere disp. art 209 al.6 C.proc.civ. şi faptul că a fost depusă la dosar ulterior completării acţiunii introductive de reclamanţi. Respinge excepţia lipsei de interes a Primarului comunei Stîlpeni în formularea cererii de intervenţie, invocată de reclamanţi prin întâmpinarea depusă la dosar la 15 mai 2017. Încuviinţează în principiu cererea de intervenţie principală formulată de intervenientul Primarul comunei Stîlpeni. În raport de disp. art 248 al.4 C.proc.civ. uneşte cu fondul cauzei excepţia lipsei calităţii procesuale a pârâtului Sora Dorinel Constantin, invocată prin întâmpinare formulată în cauză la 15 mai 2017( fila 421 dosar Încuviinţează reclamanţilor proba cu înscrisuri, interogatoriul pârâţilor - moştenitori ai numitului Sora Pompiliu, Comisiei Locale de Fond Funciar Stîlpeni şi intervenientul Primarul comunei Stîlpeni şi proba cu expertiză în specialitatea topografie şi cadastru. Încuviinţează pârâtului Sora Dorinel Constantin proba cu înscrisuri şi proba cu interogatoriul reclamanţilor. Încuviinţează pârâtei Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni şi intervenientul Primarul comunei Stîlpeni proba cu înscrisuri.. Numeşte expert în specialitatea topografie şi cadastru, prin tragere la sorţi de pe lista întocmită şi comunicată de către biroul local de expertiză, pe ing. Mandu Lidia. Stabileşte onorariu provizoriu pentru expert în sumă de 1000 lei, în sarcina reclamantului. Se emite adresă către expert pentru a efectua expertiza care are următoarele obiective: identificarea terenurilor asupra cărora reclamanţii solicită prin cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost precizată, obligarea pârâtelor al eliberarea titlurilor de proprietate, cu menţiunea că terenul este identificat conform actelor de identificare depuse la fila 153 -165 dosar, transpunerea în teren a actelor de proprietate deţinute de părţile în proces, să se verifice dacă există acte de reconstituire emise potrivit legilor de fond funciar, în favoarea căror persoane, dacă aceste acte de suprapun şi dacă reclamanţilor le-a fost emise acte de reconstituire a dreptului de proprietate şi pe ce suprafeţe. Se va solicita expertului să răspundă şi obiectivelor depuse în scris la dosar de Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni – fila 517 dosar şi celor ce vor fi propuse în scris de reclamanţi. Amână judecarea cauzei la 04 septembrie 2017, termen la care se citează reclamanţii şi pârâţii Sora Vasile, Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cu menţiunea de a se prezenta personal la interogatoriu. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 iunie 2017.

    Incheiere de sedinta din 26.06.2017
  • Sedinta din data de 12.06.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că apărătorul pârâtului Sora Dorinel Constantin, avocat Sora George Alin, a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru imposibilitate de prezentare, însoţită de acte justificative, cerere prin care solicită şi comunicarea cererii de chemare în judecată şi a cererii reconvenţionale formulată de Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni, precum şi a înscrisurilor depuse în susţinerea acestor cereri. Încuviinţează cererea de amâna a cauzei pentru imposibilitate de prezentare formulată de reprezentantul convenţional al pârâtului Sora Dorinel Constantin. Dispune comunicarea către pârâtul Sora Dorinel Constantin a unui exemplar al cererii de chemare în judecată, al întâmpinării şi cererii reconvenţionale formulată de pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni, sens în care va pune în vedere apărătorului reclamantei, respectiv apărătorului pârâtei Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni să depună la dosar, până la sfârşitul şedinţei, câte un exemplar al acestor cereri pentru a fi comunicat pârâtului. Amână judecarea cauzei la 26 iunie 2017, termen la care se citează pârâţii Sora Dorinel Constantin, Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria Pronunţată în şedinţa publică de la 12 iunie 2017.

    Incheiere de sedinta din 12.06.2017
  • Sedinta din data de 15.05.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că pârâtul Sora Dorinel Constantin a depus la dosar întâmpinare şi că apărătorul său, avocat Sora George Alin, a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru imposibilitate de prezentare, însoţită de acte justificative. Reţine că reclamanţii au depus la dosar întâmpinare la cererea de intervenţie formulată de intervenientul Şerbănoiu Gabi, în calitate de Primar şi cererea precizatoare prin care solicită introducerea în cauză în calitate de pârâţi a numiţilor Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, moştenitori ai defunctului Sora Pompiliu. Dispune introducerea în cauză şi citarea în calitate de pârâţi a numiţilor Ghindăoanu Gabriela Liliana, Cosac Lioara Elena şi Marius Maria, cărora li se comunică precizarea de acţiune, cu menţiunea de a formula întâmpinare. Amână judecarea cauzei la 12 iunie 2017, termen la care se citează pârâtul Sora Dorinel Constantin . Pronunţată în şedinţa publică de la 15 mai 2017.

    Incheiere de sedinta din 15.05.2017
  • Sedinta din data de 10.04.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Pune în vedere apărătorului reclamanţilor să precizeze cererea modificată, reţinând susţinerile pârâtului Sora Vasile, prezent în instanţă la prima strigare a cauzei, în sensul că nu este moştenitorul numitului Sora Pompiliu, persoană faţă de care se solicită anularea titlului de proprietate şi că acesta are moştenitori direcţi, respectiv pe Sora Dorinel Constantin şi alţi fii pe care nu-i poate indica. Ia act că reclamanţii au depus la dosar cerere precizatoare, întâmpinare la cererea reconvenţională prin care a invocat excepţia decăderii din dreptul de a formula cerere reconvenţională şi că Primarul comunei Stîlpeni, prin apărătorul său, a depus la dosar la acest termen de judecată cerere de intervenţie principală formulată în temeiul disp. art.II al 2 din Legea 169/1997 şi art. 61 C.proc.civ. Amână judecarea cauzei la 15 mai 2017, pentru ca pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stălpeni să-şi exprime în scris punctul de vedere cu privire la excepţia invocată de reclamanţi prin întâmpinarea la cererea reconvenţională, pentru ca reclamanta să precizeze acţiunea modificată şi având în vedere cererea de amânare a cauzei pentru imposibilitate de prezentare şi lipsă de apărare formulată de pârâtul Sora Dorinel Constantin. Se citează pârâtul Sora Dorinel Constantin cărui i se comunică precizarea de acţiune şi cererea de intervenţie formulată de Primarul comunei Stîlpeni şi depusă la dosar la acest termen de judecată. Pronunţată în şedinţa publică de la 10 aprilie 2017.

    Incheiere de sedinta din 10.04.2017
  • Sedinta din data de 06.03.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că reclamanţii au formulat şi depus la dosar completare de acţiune prin care au solicitat introducerea în cauză şi citarea în calitate de pârâţi a numiţilor Sora Vasile şi Sora Dorinel Constantin, ambii în calitate de moştenitori ai defunctului Sora Pompiliu. Dispune introducerea în cauză în calitate de pârâţi a numiţilor Sora Vasile şi Sora Dorinel Constantin şi citarea acestora la adresele indicate în completarea de acţiune. Ia că pârâta Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni a formulat cerere reconvenţională în raport de completarea de acţiune formulată de reclamanţi. Dispune comunicarea cererii reconvenţionale către reclamanţi - prin mandatar M******** M****, căruia i se va solicita să precizeze cererea de chemare în judecată în sensul de a indica pentru ce suprafaţă solicită nulitatea absolută titlului de proprietate nr.122532/07.06.2003, în condiţiile în care în acţiunea introductivă se face referire la suprafaţa de 26.065 mp, iar expertul a identificat în teren suprafaţa de 16.965 mp. Din oficiu, dispune emiterea unei adrese către Comisia Locală de Fond Funciar Stîlpeni prin intermediul căreia i se va solicita să comunice dacă suprafaţa la care se face referire în acţiunea introductivă a fost validată pe numele autorului reclamanţilor şi din ce considerente nu au fost puşi în posesie până în prezent cu această suprafaţă, să-şi exprime în scris punctul de vedere că privire la raportul de expertiză tehnică extrajudiciară depus la fila 153-161 dosar şi să înainteze la dosar, în copie, toate actele care au stat la baza emiterii titlurilor de proprietate nr. 122532/07.06.2003 şi nr. 123017/07.07.2003. Acordă termen la 10 aprilie 2017, pentru când se citează reclamanţii, pârâtele având termen în cunoştinţă în raport de în raport de disp. art. 229 al.1 teza 2 C.proc.civ. şi dovezile de citare depuse la file 232 şi 233 dosar. Pronunţată în şedinţa publică de la 06 martie 2017.

    Incheiere de sedinta din 06.03.2017
  • Sedinta din data de 06.02.2017 la ora 08:30

    Complet: C7 - civil
  • Amână cauza

    Ia act că la data de 03.02.2017, reclamanţii au depus la dosar prin serviciul de registratură al instanţei completare de acţiune şi un set cu înscrisuri care au fost ataşate la filele 235-315. Reţine că apărătorul reclamanţilor, avocat Marinela Chiriţă, a depus la dosar cerere de amânare a cauzei pentru imposibilitate de prezentare, însoţită de acte justificative Acordă termen la 06 martie 2017, pentru ca pârâtele să ia cunoştinţă de cuprinsul completării de acţiune, pentru când se citează reclamanţii, pârâtele având termen în cunoştinţă în raport de în raport de disp. art. 229 al.1 teza 2 C.proc.civ. şi dovezile de citare depuse la file 232 şi 233 dosar. Dispune comunicarea completării de acţiune către pârâta Comisia Judeţeană de Fond Funciar Argeş. Pronunţată în şedinţa publică de la 06 Februarie 2017.

    Incheiere de sedinta din 06.02.2017

Flux dosar


Actualizare GRPD